HEINEKEN's Employer Profile Header Photo.

HEINEKEN

Logo of HEINEKEN
Want to know more about HEINEKEN as an employer?

Take a look at their career website for more information.

  •  Food & Beverage
  •  Amsterdam, NL
  •  85.000 employees
  •  Active in more then 70 countries

Working at HEINEKEN

Proef de dynamiek bij HEINEKEN. HEINEKEN is één van 's werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken die verkrijgbaar zijn in 190 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke, internationale brouwer die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren. We hechten waarde aan passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en onze planeet.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Birra Moretti. Daarnaast is HEINEKEN 's werelds grootste producent van cider produceert frisdranken zoals Rivella, Sourcy en Crystal Clear. HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten, als in onze bedrijfs- en productieprocessen. Voor alle vakgebieden liggen er daarom heel veel uitdagingen: van Techniek en Logistiek tot Commercie, Finance, IT en HR.

Door middel van ons "Brewing a Better World" Programma creëren wij een reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden: voor onze mensen en gemeenschappen waarin we actief zijn, voor het milieu en zorgen we voor een positieve impact van de rol van bier in de samenleving. We willen onze positie als 's werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

Company video