Mainfreight Europe's Employer Profile Header Photo.

Mainfreight Europe

Want to know more about Mainfreight as an employer?

Take a look at their career website for more information.

  •  5 locations in NL
  • Active in 26 countries
  •  60% male / 40% female
  • Avg. age 31 years
  •  8.600+ employees
  •  Transportation & Logistics

Working at Mainfreight

De Mainfreight cultuur

Ons bedrijf is gebouwd op onze drie pilaren - cultuur, familie en filosofie. Deze kernwaarden hebben onze mensen en ons bedrijf gevormd. Wij promoten onze mensen van binnenuit en moedigen innovatieve, niet-hiërarchische en doorslaggevende perspectieven aan. We eten samen tijdens maaltijden en ondersteunen we elkaar door successen en moeilijke tijden.

Tegelijkertijd zijn we gericht op prestaties - elke vestiging rapporteert wekelijks resultaten die voor alle team members te zien zijn. Individuele verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor kwaliteit worden versterkt. Alle Mainfreight-branches hebben kwaliteitsborden en worden elk half jaar intern geauditeerd.

Onze standvastige focus op cultuur, waarden en zorg voor elkaar, maakt Mainfreight tot een team waar we trots op zijn.

Wie zijn wij?

Als wereldwijde logistieke dienstverlener biedt Mainfreight managed warehousing en internationale en binnenlandse transport aan. Met een team en vestigingen in Australië, China, Europa, Nieuw-Zeeland en Noord- en Zuid-Amerika blijft Mainfreight zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreiden. We zijn genoteerd aan de New Zealand Stock Exchange en blijven werken aan onze visie voor 100 jaar.

De eerste operaties van Mainfreight begonnen in 1978, Auckland, Nieuw-Zeeland. In dat jaar groeide het al snel uit tot het meest uitgebreide vrachtnetwerk van Nieuw-Zeeland. In 1989 startte de operaties in Australië, gedreven door onze wens om Nieuw-Zeeland en Australië als één enkele markt te behandelen. Onze aanwezigheid in Australië bleef zich uitbreiden door zowel acquisitie als het openen van nieuwe branches op strategische locaties.

In 1996 gingen we naar de beurs en werden we genoteerd aan de New Zealand Stock Exchange. Tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds een van de best presterende bedrijven op de Nieuw-Zeelandse markt.

In 1999 werden we wereldwijd actief met de overname van bedrijven in zowel Azië als de Verenigde Staten. De uitbreiding in Amerika werd voortgezet met de aankoop van Target Logistics Services in 2007.

In 2011 hebben we de operatie van de Wim Bosman Groep overgenomen, wat verdere mogelijkheden biedt om ons internationale wereldwijde netwerk uit te breiden met vestigingen in heel Europa. Ons netwerk in de regio blijft zich uitbreiden met vestigingen in nieuwe landen in de gehele supply chain.

De toenemende intensiteit en groei van ons netwerk blijft een belangrijk strategisch initiatief dat ons in staat stelt om een grotere mate van logistieke efficiëntie en communicatie te bieden door dichter bij onze klanten en hun klanten te staan.

Want to know more about Mainfreight as an employer?

Take a look at their career website for more information.

Company video

Videos

Events

Visit teh Mainfreight Europe website for the next events.

Contact

Contact Mainfreight Europe
www.mainfreight.com/careers