Ministerie van Defensie's Employer Profile Header Photo.

Ministerie van Defensie

Logo van Ministerie van Defensie
Meer weten over Ministerie van Defensie als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Den Haag
  •  Actief over de hele wereld
  • 62% man / 38% vrouw
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  •  58.000 medewerkers
  •  90 locaties

Werken bij Ministerie van Defensie

Het ministerie van Defensie is verantwoordelijk voor vrede en veiligheid van het Koninkrijk der Nederlanden en haar onderdanen. Internationale samenwerking, onder meer binnen NAVO- en VN- verband, is daarvoor een belangrijke voorwaarde.

Internationale samenwerking, onder meer binnen NAVO- en VN- verband, is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Binnen het ministerie is de krijgsmacht verantwoordelijk voor de operationele taken. De krijgsmacht bestaat uit de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee. Elk krijgsmachtonderdeel functioneert als een (groot) bedrijf met meerdere vestigingen, maar de onderdelen werken ook intensief samen, bijvoorbeeld tijdens oefeningen en uitzendingen.

Defensie biedt uitstekende carrièreperspectieven aan mannen en vrouwen met de meest uiteenlopende opleidingen en achtergronden. Van vmbo’ers tot universitair geschoolden en van technici en mensen met een economisch-administratieve opleiding tot musici en specialisten op (para)medisch, juridisch en communicatief gebied. Met én zonder ervaring.

Wie wij zoeken

Manager worden kan overal. Maar écht leidinggeven leer je bij Defensie. Wereldwijd actief, met opdrachten die een enorme impact hebben. Heb jij een VWO-, HBO- of WO-opleiding en voel je je aangetrokken tot de combinatie van leidinggeven en het toepassen en vergroten van je vakinhoudelijke kennis? Dan kom je in aanmerking voor een functie als officier. Ook als je een technische richting hebt gevolgd, biedt Defensie je interessante carrièremogelijkheden.

Luchtmacht, Landmacht of Marine (met VWO, HBO of WO)

Events

Er staan momenteel meerdere evenementen gepland waarop je vrijblijvend met Defensie kan kennismaken. Check de website van Ministerie van Defensie voor de eerstvolgende evenementen.

Contact

Ministerie van Defensie

Voor vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier:

 

WerkenbijDefensie.nl/Contact