Pon  's Employer Profile Header Photo.

Pon

Meer weten over Pon als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in 65 landen
  • 62% man/ 38% vrouw
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  •  Medewerkers: 6.000 NL | 16.000 WW
  •  250 vestigingen in NL

Werken bij Pon

Mobiliteit brengt je verder. Daar zijn we bij Pon van overtuigd. In 1895 begonnen we als kleinschalig familiebedrijf. Ondertussen zijn we wereldleider in mobiliteitsoplossingen. Met ruim 16.000 ondernemende collega’s zetten we elke dag opnieuw miljoenen mensen en goederen in beweging. Onze missie: we move you to a better world. Durf jij de uitdaging aan?

Pon bestaat uit meer dan 80 ondernemingen verspreid over ruim 65 landen. Samen maken we het verschil in mobiliteit en spelen we in op trends als verstedelijking, elektrificatie, duurzaamheid en digitalisering. De sterke merken waarvoor we werken dragen we een warm hart toe. Denk aan de automerken Volkswagen, Audi, SEAT en Porsche die we vertegenwoordigen als auto-importeur. En aan meer dan vijftien hoogwaardige en iconische fietsmerken uit ons portfolio, waaronder Gazelle, Urban Arrow, FOCUS en Santa Cruz. Ook zijn we trots op ons Cat®-dealerschap. Bij alles wat we doen hebben we oog voor elkaar en de wereld om ons heen. Daarom gaan we duurzame partnerships aan en organiseren we activiteiten die waarde hebben voor onze medewerkers en de samenleving.

Meer weten over Pon als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

Events

Nieuw: In het voorjaar van 2023 zullen wij diverse events organiseren! Houd de website van Pon in de gaten voor het laatste nieuws.

Contact

Contactgegevens Pon
Stadionplein 28
1076 CM Amsterdam
M: recruitment@pon.com
Werkenbijpon.nl