SeederDeBoer's Employer Profile Header Photo.

SeederDeBoer

Logo van SeederDeBoer
Meer weten over SeederDeBoer als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  •  Management consulting
  • Amsterdam, NL
  •  40% man / 60% vrouw
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  •  140 medewerkers
  •  Actief in Nederland

Werken bij SeederDeBoer

Wie zijn wij?

SeederDeBoer is een middelgroot adviesbureau gelegen aan het IJ in Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (onder andere de Financiële, Zorg en Publieke sector). Van ziekenhuis tot woningcorporatie en van bank tot de landelijke GGD.

Hoe gaan wij te werk?

Wij begeleiden deze transformaties vanuit vier disciplines: proces, business, digitale en financiële transformaties. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling. Dat doen we door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. Op deze manier implementeren we samen met organisaties een succesvol veranderproces.

Met welke vraagstukken houden wij ons bezig?

Die zijn erg uiteenlopend, maar de rode draad hierin is te vinden in de volgende componenten; proces- of organisatieontwerp, finance, digitalisering of IT.

Waarom het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer?

Wij helpen onze klanten verder te groeien en geloven daarom ook in het belang van investeren in onze eigen groei en ontwikkeling. Gedurende het Consultancy Traineeship staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling daarom centraal. Wij bieden meer dan 20 trainingsdagen per jaar waarin jij jouw consultancy skills verder ontwikkelt. Bovendien ga je aan de slag met betrokken collega’s waarmee je zowel op spontane momenten als op diverse gezamenlijke georganiseerde evenementen en uitjes een band mee opbouwt. Hierin proberen wij rekening te houden met ieders interesses en levensovertuigingen.