Onze missie

Talent verbinden met de best passende werkgevers voor meer werkgeluk en succes

We helpen werkzoekenden hun carrièredoelen te bereiken, verbeteren de zichtbaarheid van werkgevers op basis van hun onderscheidende kenmerken, en verbinden ze op basis van hun gedeelde passies en waarden.

Hoe het allemaal begon

Onze reis begon toen we ons realiseerden dat studenten persoonlijk carrièreadvies op maat nodig hadden om de juiste keuzes te kunnen maken die aansluiten bij hun wensen en ambities.

Tijdens hun opleiding verwerven studenten waardevolle kennis en vaardigheden. Tegelijkertijd vinden ze het lastig om de overgang naar het werkende leven te maken. De vraag waarmee ze vaak worstelen is welke veelal bepalende vervolgstappen ze moeten zetten om hun carrièredoelen te bereiken.

Zonder de nodige ervaring en kennis van de arbeidsmarkt kan het nemen van de juiste beslissingen uitdagend zijn.

Students first

Omdat we ons realiseren dat studenten vaak beperkte informatie ontvangen via hun onderwijsinstellingen, werkgevers en recruitmentbureaus, voelen we ons genoodzaakt om hun wensen en behoeften centraal te stellen.

Werkgevers vertellen met name hun eigen verhaal, universiteiten hebben vaak te maken beperkte capaciteit om studenten te helpen en wervingsbureaus richten zich voornamelijk op het vullen van hun databases met kandidaten voor hun eigen klanten.

Als gevolg hiervan verliezen studenten vaak het zicht op de talloze mogelijkheden die ze hebben op het moment dat ze daar het meest behoefte aan hebben.

De Carrièrebus: we helpen studenten op weg met hun carrière

Al 15 jaar lang bezoeken wij hogescholen en universiteiten om studenten te helpen betere carrièrekeuzes te maken en hun ambities waar te maken. Onze missie is om studenten persoonlijk te begeleiden in hun zoektocht, het sollicitatieproces te vergemakkelijken met handige tools en hen te verbinden met de juiste carrièremogelijkheden en werkgevers, zodat ze een vliegende start kunnen maken in hun carrière.

Welkom bij mplOyrs.com: ontdek werkgevers die écht bij jou passen

Het vinden van een de perfecte werkgever kan best lastig zijn. Vind je persoonlijke groei belangrijker dan maatschappelijk impact maken? Voel je je aangetrokken tot een multinational, een dynamische start-up of een betrokken familiebedrijf? Laat ons je helpen!

Bij mplOyrs.com geloven we sterk dat het focussen op werkgevers die aansluiten bij jouw waarden en ambities de sleutel is tot het maken van succesvolle carrièrekeuzes. Werken bij de juiste werkgever leidt tot meer werkgeluk, betere prestaties en duurzamere arbeidsrelaties.

In een veranderende arbeidsmarkt waar globalisering het steeds lastiger maakt voor werkzoekenden om hun ideale werkomgeving te vinden, bieden we met mplOyrs.com een platform waarmee we tegemoet aan de vele carrièrevragen die we in de loop der jaren hebben gekregen. Een nieuwe zoekmethode om werkgevers te selecteren op basis van hun unieke kenmerken, waarden en bedrijfscultuur. Altijd en overal toegankelijk.

Working with us

We're growing rapidly which is why we're looking for bright and driven minds to help us grow even faster!

Jouw privacy: onze hoogste prioriteit

Bij mplOyrs.com hechten we veel waarde aan jouw privacy. We bieden je daarom de mogelijkheid om ons matchingsplatform anoniem te gebruiken zonder dat je je hoeft te registreren of persoonlijke informatie achter te laten. Onze belangrijkste focus ligt op het optimaliseren van ons platform, en daarom verzamelen we alleen algemene websitegegevens. Voor verdere details verwijzen we je graag naar onze privacyverklaring.

We waarderen jouw feedback!

Omdat we streven naar continu verbetering van ons platform, waarderen we jouw input zeer. Heb je een vraag of een goed idee? Of werkt iets niet zoals je had verwacht? Laat het ons dan weten via contact@carrierebus.nl. Jouw feedback is van onschatbare waarde bij het optimaliseren van ons platform om je beter van dienst te zijn.