Word ambassadeur!

Word onze ambassadeur en creëer impact voor jouw netwerk én de wereld.

Wil jij de mensen in jouw netwerk voorzien van waardevolle carrière-informatie, professionale CV- en LinkedIn-profielchecks, praktische sollicitatietips en persoonlijk carrière-advies op maat? Kijk je er naar uit om ze in contact te brengen met vooruitstrevende werkgevers die precies bieden waar ze naar op zoek zijn? Zodat ze meer succes zullen hebben met het solliciteren, en gelukkig zullen worden in hun werk? Dan nodigen wij jou van harte uit om ambassadeur van ons platform te worden!

Als ambassadeur heb jij een sleutelrol in het helpen van anderen bij het maken van weloverwogen carrièrekeuzes. Jij brengt onze diensten en mogelijkheden onder de aandacht, en draagt bij aan de groei van ons platform. Het mooiste van alles? Jij wordt beloond voor elke kandidaat die via jou ons platform ontdekt.

Maar dat is nog niet alles. Naast het bieden van waardevol advies aan jouw netwerk, draag je ook bij aan een betere wereld. Voor elke kandidaat die je aan ons voorstelt planten wij een boom als symbool van ons streven naar duurzaamheid en positieve impact.

Meld je vandaag nog aan als ambassadeur en maak een positief verschil voor jouw netwerk én voor onze wereld!